Werkplaats

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is onze moderne werkplaats. Hier kunt u onder andere terecht voor reparaties, (periodiek) onderhoud en de APK-keuring. Naast de traditionele reparaties kunnen wij ook problemen in de software van uw auto verhelpen. Hiervoor beschikken we over Delphi uitleesapparatuur. Kijk hieronder voor een voorbeeld van een aantal van onze diensten.

APK-keuring

Als RDW-erkend APK-bedrijf is uw APK-keuring bij ons in goede handen voor alle lichte voertuigen (tot 3500 kilo). Onze APK-keuring doen wij uitsluitend op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Aircoservice

De airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek. Het oplossen van problemen met deze techniek vraagt om kennis en ervaring. Deze kennis hebben we in huis. Of het nu gaat om onderhoud of reparatie, wij zorgen ervoor dat uw airconditioning weer naar behoren functioneert. Hierbij werken wij vanzelfsprekend volgens de koeltechnische eisen zoals aangegeven door het ministerie van VROM.

Banden wisselen

Met de juiste banden onder uw auto gaat u veilig op reis. Bij temperaturen boven de 7 graden presteren zomerbanden beter, bij kouder weer bent u beter af met winterbanden. Voor het wisselen van de banden kunt u uiteraard bij ons terecht. Naast het wisselen van de banden kunnen wij het setje dat u niet gebruikt ook voor u opslaan. Zo heeft u alles in één keer geregeld.

Heeft u nog geen winterbanden, of bent u toe aan nieuwe? Wij verkopen winterbanden voor alle gangbare merken. Neem contact met ons op voor meer informatie of het juiste advies.